Perfekt blev den!
Hemligheten var att skippa mjölken! Tror jag! haha :D
Jag tänker att det var mjölken som på nåt sätt gjorde att kakan blev väldigt fast, "kladdig" och kraftig.
Båda kakorna är såklart väldigt väldigt goda fast på olika sätt :) och jag kan absolut rekommendera båda recepten!
Här är iallafall det receptet vi använde igår!
75 g smör
2 ägg
2 dl socker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
vaniljsocker och kanel i önskad mängd
3 väldigt mogna bananer
Sätt ugnen på 175°C
Smält smöret.
Vispa ihop ägg och socker pösigt.
Blanda ner mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel.
Mosa bananerna och häll i smeten tillsammans med det smälta smöret.
Smörj och bröa en form och häll i smeten.
Grädda i ugnen i ca 40-45 min.
Klart!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar