tisdag 4 september 2012

Riktigt smarrig och kladdig Maraboukaka

Igår gjorde vi en kladdig kaka som för mig var helt ny! 
Och jag kan säga att den blev väldigt lyckad ;)



Ingredienser:


    200 g Smör
    200 g Choklad (marabou)
    4 st Ägg
    2 dl Socker
    2,5 dl Vetemjöl
    1 tsk Bakpulver






·    Sätt på ugnen på 225°
·    Smält smör och choklad i en kastrull
·    Vispa ägg och socker pösigt
·    Tillsätt det smälta smöret och chokladen
·    Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat skål
·    Rör sedan ner mjölet i smeten och häll i en kakform med bakplåtspapper
·    Grädda längst ner i ugnen 12-14 min

·    Förvara i kylskåp i minst 12h innan servering!



Ät och njut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar